Hőszigetelő üveg csere

Hőszigetelő üveg csere

Törött, bepárásodott, repedt 2, 3 rétegű thermo, hőszigetelő üvegek cseréje akár biztosítási kárrendezésre is. Reflexiós hőszigetelő üvegek, thermo üvegek osztással - álsztóval - duplex osztással, biztonsági thermo üvegek, egyedi formára gyártott thermo hőszigetelt üvegek. 

Üvegcsere, hőszigetelőüveg beépítés hogyan működik?

Néhány adat megadása után kérhet ajánlatot űrlapunk segítségével, thermo üvegcserére. Az ajánlatkérés beérkezte után megküldjük önnek tájékoztató árunkat az üvegcserével kapcsolatban. Ha az árat ön elfogadja akkor kollégának kiszáll nhöz az ön által megadott címre pontos méretvételhez ahol gyártási méretett veszünk a hőszigetelőüvegről. Ezután kerül megrendelésre a thermoüveg. A gyártási idő kb 3-5 nap, biztonsági thermo üveg esetében kb 5-8 nap.

Thermoüveg beépítésének körülményei:

A hőszigetelőüveg beépítését 1 fő (1m2 alatt) vagy 2 fő (1-1,5m2) nagyobb üveg esetében 3 fő (2m2 felett) végzi. Bizonyos esetekben ennél akár 2 x több kollégára van szükség. Az üvegfelület nagysága, annak súlya és a beépítés körülmények határozzák meg hány fő kollégánk szükséges a beépítéshez. Ez nagyban meghatározza az üvegcsere árát. Hőszigetelő üveg csere

Thermoüveg csere biztosításra! Hogyan?

Thermoüveg árak, beépítési költségek:

Az thermoüveg ára a m2 mennyiségétől függ. Az 1m2 üvegeknél a 4-16-4 nagyobb felületné minimum 6mm üvegből készíti elé a gyártó. 0.5m2 alatt a tehermo üveg darabáras. Minél nagyon az üveg felület annál drágább a themro üveg és a beszerelés költsége is nagyobb.

Üvegezés biztosításra:

Egy átlagos családi ház esetében a legnagyobb hőveszteség (kb. 30-35%) a nyílászárókon vagyis az üveg felületen keresztül távozik, ezért fontos hogy csak minőségi, argonázzal / kriptongázzal és lowe bevonattal rendelkező üveget építsünk be. A hősugárzás visszaverése érdekében az üveg belső oldalára egy lágyfém bevonatot képeznek más-néven Low-e réteg). 

2 rétegű hőszigetelő, thermo üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári 2 rétegű thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

3 rétegű hőszigetelő, thermo üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári 3 rétegű thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

Hőálló 2, 3 rétegű hőszigetelő, szauna üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári 2 vagy 3 rétegű hőálló thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is. + reflexiós változatban is.

Biztonsági, 3 rétegű hőszigetelő, thermo üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári fokozott biztonsági thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

Reflexiós 2, 3 rétegű hőszigetelő, thermo üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári 2 vagy 3 rétegű reflexiós thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

Egyedi alakú, 3 rétegű hőszigetelő, thermo üveg

Üvegezés, üvegcsere, üvegbeépítés akár biztosítási kárrendezésre is. Gyári 2 vagy 3 rétegű egyedi alakos thermo-hőszigetelő üvegek, argongázzal és akár 2 X lowE bevonattal, ál vagy duplex osztással akár meleg peremes változatban is.

Jelenleg az alap hőszigetelő üvegezés 2 rétegű, 24 mm-es vastagsággal, Argon töltéssel általában 1,0 W/(m2K) értékkel rendelkezik, míg 3 rétegű, 48 mm-es üvegezéssel 0,5-ös értéket is el lehet érni. Ma már a gáztöltés a korszerű szigetelő üveg gyártó gépeken az üvegszerkezet összepréselésekor történik meg így garantálva annak hosszantartó hatását.

Az Ug érték nem minden, fontosak a további értékek is a megfelelő hőszigetelt üveg kiválasztásakor mert az épület földrajzi elhelyezkedése, felhasználás jellege határozza meg a kívánt szerkezet típusát! Kérje tanácsunkat ez ügyben.

Thermo / hőszigetelő üveg alap rétegrendek:

24 mm vastagságú szerkezet, 2 rétegű üvegezéssel Rétegfelépítés: 4 mm Float üveg – 16 mm légrés – 4 mm Low-E üveg;

36 mm vastagságú szerkezet, 3 rétegű üvegezéssel Rétegfelépítés: 4 mm Low-E üveg – 12 mm légrés – 4 mm Float üveg – 12 mm légrés

 

 

Online ajánlatkérő űrlap

Ajánlatkérő adaok

Ajánlatkérő adaok

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Ajánlatkérő adaok

    captcha

    Kérjen ajánlatot online Üveges 24 szolgáltatások